Bart Kiers

Standup Musician
HomeBiografieStand-up MusicianFoto's en video'sBlogContact
Home
Stand-up Musician

Stand-up Musician

Het is waarschijnlijk de meest rake en sfeervolle afsluiting van uw congres: een ter plekke op maat gemaakte song die voor de aanwezigen een scherpe en humoristische spiegel vormt. Het is een kunst die Standup Musician Bart Kiers als geen ander beheerst. Zijn muzikale talent en vermogen om complexe thema’s te vatten in een treffend lied, zorgen ervoor dat grote bedrijven in binnen- en buitenland hem graag inhuren voor hun congres.

Scherpe en humoristische spiegel

Inmiddels is Bart de meest bekende Standup Musician in Nederland voor het bedrijfsleven en de overheid. Aan een half woord heeft hij genoeg om over het thema een treffende song te schrijven en deze vervolgens tot in perfectie uit te voeren. Zijn muzikale optredens vormen hiermee de ideale afsluiting van een congres vol workshops, trainingen en speeches.

In hun commentaren spreken opdrachtgevers van een scherpe en humoristische spiegel die ze krijgen voorgehouden. Bart vat de kernboodschap van het evenement in normaal Nederlands samen en is daarmee een verfrissende en ontspannende noot aan het einde van een serieuze dag. Zijn songs zijn muzikaal, to the point en natuurlijk altijd geheel op maat.

Standup Musician boeken voor uw congres of seminar

Bart is een singer-songwriter in hart en nieren en beschikt over gedegen muzikale scholing en ervaring. Hij begeleidt zichzelf op piano, maar kan zijn optreden indien gewenst ook uitbreiden met bas, drums of percussie. Zelfs geluidsverzorging behoort tot de mogelijkheden. De opties voor uw congres of seminar zijn bij het inhuren van deze rasartiest eindeloos.

Inmiddels heeft Bart een reputatie hoog te houden als dé Standup Musician voor zakelijke evenementen. Eerder werkte hij al voor opdrachtgevers als Philips, ABN/AMRO, KPN, SP, D66, Groen Links en PvdA. Maar ook het Ministerie van Onderwijs, Landbouw, Binnenlandse Zaken, TNO, VROM, Adecco, Heineken en Unie van Waterschappen wisten hem te strikken voor een optreden.

Contact opnemen met Bart Kiers

Wilt u zich ook laten verrassen met een song op maat door deze veelzijdige artiest? U kunt Bart Kiers inhuren voor uw congres of andersoortige evenement door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag verstrekken wij u nadere informatie over het boeken van deze veelgevraagde Standup Musician.

Bart Kiers boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Bart Kiers en sprekersbureau Quality Bookings