Bart Kiers

Standup Musician
HomeBiografieStand-up MusicianFoto's en video'sBlogContact
Home
Biografie

Biografie

Het is waarschijnlijk de meest rake en sfeervolle afsluiting van uw congres: een ter plekke op maat gemaakte song die voor de aanwezigen een scherpe en humoristische spiegel vormt. Het is een kunst die Standup Musician Bart Kiers als geen ander beheerst. Zijn muzikale talent en vermogen om complexe thema’s te vatten in een treffend lied, zorgen ervoor dat grote bedrijven in binnen- en buitenland hem graag inhuren voor hun congres.

Biografie van Bart Kiers

Bart Kiers is een muzikant in hart en nieren. Hij beschikt over meer dan 25 jaar podiumervaring en speelde eerder in bands als BUSTED en The Pianohouse. Zijn lange carrière voert hem langs podia en theaterzalen over de hele wereld. Maar hoewel hij zijn passie als artiest nooit verliest, voelt hij in 2008 dat het tijd is voor een nieuwe wending in zijn muzikale loopbaan.

Hij besluit zich daarom te bekwamen in een even zeldzaam als uitdagend ambacht: dat van Standup Musician. Het vraagt de kunde om speeches of workshops tijdens een event te vertalen naar een song die de dag voor alle deelnemers perfect samenvat. Kwaliteiten die Bart op het lijf zijn geschreven, maar die een klus dankzij de vereiste improvisatie ook elke keer weer uitdagend maken.

Contact opnemen met Bart Kiers

Wilt u zich ook laten verrassen met een song op maat door deze veelzijdige artiest? U kunt Bart Kiers inhuren voor uw congres of andersoortige evenement door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag verstrekken wij u nadere informatie over het boeken van deze veelgevraagde Standup Musician.

Bart Kiers boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Bart Kiers en sprekersbureau Quality Bookings